Festlokal Malmö

För en oförglömlig fest i Malmö

Söker du den perfekta festlokalen inför ditt evenemang? Hos oss på restaurang Variation hittar du en rymlig festlokal i Malmö som passar för många tillfällen. Vår festlokal passar perfekt för dig som ska anordna en födelsedagsfest, bröllop och konferens.

Att tänka på inför ditt val av festlokal i Malmö

För att hitta en perfekt festlokal i Malmö inför ditt evenemang så är det flera saker som kan vara bra att tänka på. Först och främst är det viktigt att hitta en lokal som rymmer det antal gäster som ska komma under kvällen. Hos oss på restaurang Variation hittar du en modern, stor och rymlig festlokal som kan anordna evenemang för upp till 200 gäster. Det är också bra att veta antalet personer inför resterande planering gällande sittplatser och mat. Tidsplanen för dagen är också bra att bestämma i förväg.

Personalen spelar en viktig roll under er stora dag. Med erfaren och kunnig personal kommer du att kunna njuta av kvällen till max. Eftersom vi på restaurang Variation har duktiga servitriser som arbetar dagligen med service så kan du känna dig trygg hos oss. Vi levererar bästa möjliga service under din fest. Vi har stort kundfokus och ser till att alla gäster känner sig välkomnade och omhändertagna under kvällen.

Maten är ofta lika viktig som festlokal

Fördelen med att arrangera ett event på en restaurang med en festlokal är att du kan få god mat tillagad av professionella kockar under kvällen. Eftersom maten tillagas på plats så serveras alla maträtter effektivt och snabbt i jämförelse med om du endast hade hyrt en lokal. När du firar i vår festlokal i Malmö kan du koppla av och njuta av kvällen medan vi sköter resten. Du behöver inte heller tänka på maten eftersom vi serverar suverän mat tillagad av våra kockar. Innan eventet kommer vi fram till en meny som passar er. Vi på restaurang Variation erbjuder även catering om du redan har anordnat en festlokal och behöver mat inför festkvällen.

God mat under evenemanget är ett måste. För att festen ska bli så lyckad som möjligt så är det viktigt att dina gäster är mätta och belåtna under dagen. Hos oss på restaurang Variation i Malmö har vi ett brett utbud av maträtter som är populära för firande och fester. Vi kan självklart även skräddarsy en meny enligt dina önskemål. Vi tar också stor hänsyn till allergier och specialkost, därför anpassar vi gärna menyn för de som behöver. Våra kockar har bred kompetens och tillagar både svenska och internationella maträtter. Beroende på vad för typ av fest eller evenemang som du planerar så anpassar vi vårt arbete efter det. Vi serverar bufféer, trerätters eller kanapéer beroende på vad ni behöver.

Transport är också en viktig faktor inför din fest. Det är bra om alla gäster har möjlighet att enkelt resa till och från er fest. Vår festlokal i Malmö ligger på en central adress och är därför smidigt att resa till och från för alla dina gäster.

Restaurang Variation - din festlokal i Malmö

Du är varmt välkommen att komma förbi vår festlokal i Malmö för att få en bättre bild av vår festlokal. På restaurang Variation har vi arrangerat många bröllop och fester under åren. Vi hjälper dig att skapa en oförglömlig kväll i vår festlokal i Malmö!