Besök oss på Facebook
Telefon 040 - 23 05 06

Malmös bästa catering

För inte allt för längesedan ansågs catering som något dyrt och lyxigt endast rikare människor utnyttjade vid mer speciella tillfällen, men idag är uppfattningen en helt annan. Fler och fler inser värdet av den tid och ansträngning som besparas när man beställer mat från ett kunnigt cateringföretag och med våra priser är möjligheten tillgänglig för alla.

Vill du slippa spendera timmar vid spisen, ska du ordna mat till en större bjudning eller vill du bara hitta ett sätt som underlättar i en stressig, ansträngd vardag? Då är vi rätt catering för dig i Malmö.

Fördelar med catering

Att beställa mat är något som blir vanligare för varje år som går. Allt fler har helt enkelt insett det fina med att anlita catering oavsett om det gäller ett större event eller en mindre bjudning och de ovärderliga fördelar som tjänsten medför.

Mer tid att fokusera på det roliga
Att laga mat till en större samling är oerhört krävande och när man själv ordnar med maten får man i regel också mindre tid att spendera i gästernas sällskap.

Beställ vår catering så kan du obekymrat mingla bland gästerna och följa med i samtalet. Du slipper storhandla och släpa hem alla råvaror, behöver inte oroa dig för att maten ska räcka eller tvingas slänga på grund av att det blev för mycket.

Godare mat för alla smaker
Även om man är skicklig i köket så är det svårt att mäta sin matlagning med en som är utbildad och erfaren professionell kock. Vår Cateringmat är förstklassig och framställd av erfarna och utbildade personer som brinner för arbetet i köket. Dessutom vet de hur de ska anpassa sina rätter så att det passar alla oavsett allergier, kosthållningar och tillfälle.

Enkelt och tidsbesparande
Ibland kan det vara skönt att slippa ställa sig vid spisen eller avbryta ett större möte för att stilla sin hunger. Vi levererar mindre eller större måltider utifrån behov så att du kan ägna fokus på det du värdesätter högre.

Catering för alla tillfällen

Vi på Restaurang Variation levererar förstklassig catering till likväl privatpersoner som företag och organisationer i Malmö oavsett tillfälle eller önskemål. Med flera års erfarenhet i restaurangbranschen och upplevelser från mängder av varierande uppdrag är vi säkra på den kvalitet vi levererar. Välj mellan våra omsorgsfullt komponerade a la carte-rätter, sallader och nylanserade buffékoncept för att hitta din och dina vänners egna favoriter. Vi kan också erbjuda frukost samt lunch/lunchbuffé levererat direkt till din arbetsplats oavsett om det beställs till hela företaget eller enbart ett antal personer i personalen.

Planerar du för en bröllopsmiddag hjälper vi dig gärna med att komponera samman ett koncept som förstärker festligheterna och ger dina gäster en måltid att minnas. Läs mer om hjälpen vi kan ge dig under bröllop.

Catering i Malmö

Konferens, bröllop, lunch eller middag till ett större sällskap - vi kan leverera catering oavsett. Tveka inte på att kontakta oss vid eventuella frågor eller för att höra mer om hur vi tillsammans kan skapa evenemang och mat med det där lilla extra.

Restaurang Variation är den självklara partnern gällande catering i Malmö – och vi levererar självklart både till privatpersoner och företag.


Catering i Malmö