Bröllop

Bröllop i Malmö

Blir du sommarens brud med blommor i håret?
Koppla av denna stora dag i ditt liv och njut… vi tar hand om maten.

Tillsammans planerar vi hur Ni vill ha det. Vi hjälper Er med att skräddarsy en bröllopsmeny och att komponera ihop ett helhetspaket, som en lyxig bröllopsmeny med goda viner hos oss på Restaurang Variation, eller en härlig picknickorg för bröllopet i parken. Det viktiga för oss är att denna speciella dag lever upp till alla Era förväntningar.

Variation är sedan hösten 2016 totalt ombyggd.

Ett bröllop är något av det mest fantastiska man kan uppleva och bröllopsdagen en av de viktigaste dagarna under sin livstid. Låt det få bli en minnesvärd dag med kärlek, glädje och värme i fokus. När ni beställer catering från oss får ni möjlighet att fira och glädjas tillsammans med era nära samtidigt som ni kan känna er trygga i att det serveras mat som uppskattas av alla gäster.

Att beställa mat till ert bröllop kan vara ett av de viktigaste besluten som fulländar er speciella dag och vi på Restaurang Variation ser till så att den blir oförglömlig.

Vi levererar maten till ert bröllop

När vigseln är över och ni äntligen fått varandra är bröllopsmiddagen en stund där ni samlas tillsammans för att fira ert precis inledda äktenskap. Traditionellt brukar det serveras trerätters med förrätt, varmrätt och efterrätt följt av kaffe och tårta lite senare på kvällen, men det finns inga klara mallar för hur middagen ska se ut.

Det viktigaste är att den blir personlig och så som ni vill ha den oavsett om ni önskar ett mer personligt upplägg eller en härlig picknickkorg i parken. Tillsammans går vi igenom era önskemål rörande mat och dryck för att sedan komponera samman en skräddarsydd bröllopsmeny.

Vi delar gärna med oss av goda råd rörande hur vi kan sätta extra guldkant på middagen och ger er inspiration om så behövs längs vägen. Det viktigaste för oss är att denna speciella dag blir som era drömmar och att vi lever upp till era förväntningar.

En bröllopsmiddag för ett fulländat bröllop

Maten är en viktig del av ett lyckat bröllop och har en betydande roll för gästernas totala upplevelse. Därför är det också viktigt att lägga ner både tid och energi på planeringen kring middagen så att den blir precis så som ni vill ha den samtidigt som den passar alla. Med ett stort antal gäster behöver man till exempel oftast även hitta lämpliga alternativ till de som är allergiska mot specifika råvaror, men också vegetariska valmöjligheter med mera.

Hur ska man tänka? Vilken atmosfär och stämning väcker maten och vilken dryck passar bäst till de rätter man bestämmer sig för? Med vår catering för ert bröllop kan ni känna er säkra på att ingen behöver gå hungrig på er bröllopsdag och att middagen löper smidigt och uppskattas.

Restaurang Variation - Catering för alla smaker

Restaurang Variation är en självklar leverantör av catering i Malmö med menyer och middagar passande alla tillställningar. Efter flera års arbete i restaurangbranschen och erfarenhet från mängder av varierade uppdrag känner vi oss säkra på att vi kan uppnå alla kunders förväntningar.

För att göra varje arrangemang till något alldeles särskilt skräddarsyr vi samtliga kunders beställningar utifrån specifika önskemål och tillfällets behov. Varmt eller kallt, svenskt eller internationellt.

Möjligheterna är oändliga och oavsett vad ni söker efter kommer vi kunna skapa en meny som efterliknar era önskningar.

Ni beställer, vi arrangerar och levererar. Smidigt och prisvärt precis som catering ska vara.