Besök oss på Facebook
Telefon 040 - 23 05 06

Bröllopsmeny

Få menyn som PDF-format, tryck HÄR

Ala cartemeny

Tilltugg

Anklevermousse på kex toppas med päronmarmelad (2st) 45kr

Smördegssnäcka fylld med fikonmarmelad och ost (3st) 30kr

Krustad fylld med stenbitsrom, vispad crèmefraiche och rödlök (2st) 35kr

Crosstini toppad med semitorkad tomat, brieost och färsk oregano (2st) 30kr

Förrätter

Västerbottenostpaj med röd stenbitsrom, syrad rödlök och vispad crèmefraiche 80kr

Kantarellsoppa med vitlöksbröd 80kr

Skuren vit sparris med brynt salviasmör, babyspenat och krispiga brödsmulor säsongspris

Skagen på kräftstjärtar satt på vår hembakade kavring toppat med 80kr

stenbitsrom och färskriven pepparrot

Varmrökt lax med crudité på betor, vattenkrasse, citron och dillkräm 85kr

Varmrätter

Kalvrygg med rostade rotfrukter serverat med murkelsås 220kr

och timjanrostad färskpotatis.

Helstekt oxfilé med madeirasås, balsamico bakade kvisttomater 240kr

baconlindad sparris och råstekt potatis

Marinerad lammytterfilé med rödvinssås, timjanbakad paprika, 210kr

sticklök, getostkräm och potatisgratäng

Halstrad torskrygg med vittvinskum, parmesanchips, baconcrisp, 230kr

syrad rödlök och dill/spenatsvängd färskpotatis.

Lågtempad ankbröst med apelsinsky serverat med ljummen sallad på 210kr

äpple, spetskål och plommon samt pommes Anna.

Dessert

Duo på vit- och vanlig chokladbrownie med vispad färskostkräm, 70kr

flingsalt och hallonculi

Jordgubb- och mangosorbet serveras med chokladdoppade jordgubbar 75kr

samt krossade minimaränger

Tobleroneparfaite med mandelflarn, färska bär och citronmeliss 85kr

Fläder pannacotta med marinerade bär och krossad vitchoklad 70kr

Nattamat

Smal kokt med bröd 20kr

Malmö ” Zebbe ” med bröd 30kr

Sremska med bröd och ajvar 30kr

Janssonsfrestelse 35kr