Besök oss på Facebook
Telefon 040 - 23 05 06

A lá carte rätter

Få menyn som PDF-format, tryck HÄR

Ala cartemeny

Tilltugg

Anklevermousse på kex toppas med päronmarmelad (2st) 45kr

Smördegssnäcka fylld med fikonmarmelad och ost (3st) 30kr

Krustad fylld med stenbitsrom, vispad crèmefraiche och rödlök (2st) 35kr

Crosstini toppad med semitorkad tomat, brieost och färsk oregano (2st) 30kr

Förrätter

Västerbottenostpaj med röd stenbitsrom, syrad rödlök och vispad crèmefraiche 80kr

Kantarellsoppa med vitlöksbröd 80kr

Skuren vit sparris med brynt salviasmör, babyspenat och krispiga brödsmulor säsongspris

Skagen på kräftstjärtar satt på vår hembakade kavring toppat med stenbitsrom och färskriven pepparrot 80kr

Varmrökt lax med crudité på betor, vattenkrasse, citron och dillkräm 85kr

Varmrätter

Kalvrygg med rostade rotfrukter serverat med murkelsås och timjanrostad färskpotatis. 220kr

Helstekt oxfilé med madeirasås, balsamico bakade kvisttomater, baconlindad sparris och råstekt potatis 240kr

Marinerad lammytterfilé med rödvinssås, timjanbakad paprika, sticklök, getostkräm och potatisgratäng 210kr

Halstrad torskrygg med vittvinskum, parmesanchips, baconcrisp, syrad rödlök och dill/spenatsvängd färskpotatis. 230kr

Lågtempad ankbröst med apelsinsky serverat med ljummen sallad på äpple, spetskål och plommon samt pommes Anna. 210kr

Dessert

Duo på vit- och vanlig chokladbrownie med vispad färskostkräm, flingsalt och hallonculi 70kr

Jordgubb- och mangosorbet serveras med chokladdoppade jordgubbar flingsalt och hallonculi samt krossade minimaränger 75kr

Tobleroneparfaite med mandelflarn, färska bär och citronmeliss 85kr

Fläder pannacotta med marinerade bär och krossad vitchoklad 70kr

Nattamat

Smal kokt med bröd 20kr

Malmö ” Zebbe ” med bröd 30kr

Sremska med bröd och ajvar 30kr

Janssonsfrestelse 35kr